Normal hours of operation / normale bedrijfsuren: 14:00-04:00 CET

Verloren installatiebestand of verloren installatie code

Nieuw download beleid

In het geval dat u het installatiebestand of de installatie code kwijt bent:
- indien uw naam en uw email adres voorkomt in mijn klantenbestand voor het betreffende product, of indien u het aankoopbewijs kunt overleggen, zal ik u desgevraagd een nieuwe download toesturen.
- indien u niet voor komt in mijn klantenbestand voor het betreffende product en u  geen aankoopbewijs kunt overleggen, zult u het product opnieuw moeten kopen.

Er worden hiervoor geen uitzonderingen gemaakt.

Uw gegevens zijn opgenomen in mijn klantenbestand wanneer u het product heeft aangeschaft via mijn eigen website.
Heeft u het product aangeschaft bij Aerosoft, Signalsoft, JustTrains, Treinpunt of RailTraction moet ik eerst het originele aankoopbewijs (doorgaans de e-mail) zien voordat ik u een nieuwe download zal toesturen.

Kom alstublieft NIET aan met verhalen over hoe u alles kwijt bent geraakt en ook geen aankoopbewijzen meer heeft, of dat een vriend van een vriend van een neef het product destijds voor u heeft gekocht, die vervolgens naar Australië is verhuis en dat hij nergens te bereiken is. Voor dit soort excuses zult u echt geen nieuwe download ontvangen. Mijn producten zijn populair en worden gedeeld op Internet, en daarom kan en zal ik dit soort verhalen niet geloven.

Delen van licentiecodes

Indien uw licentiecode opduikt op een vrij toegankelijke website, zal de licentiecode onbruikbaar worden gemaakt en het door u aangekochte product van de update lijst worden gehaald. Tevens bestaat de mogelijkheid dat uw account geblokkeerd wordt op e-mail adres en IP adres.

Er worden hiervoor geen uitzonderingen gemaakt.