logo
Taal/language:uk flagnl flag

Freelance commercieel werk

Ik doe niet alleen privee werk, maar ik ben ook beschikbaar voor freelance- en contractwerk. Dat kan voor zowel het bouwen van treinen en 3D-modellen (zoals stations, spoorgebouwen enz.) voor Train Simulator games (zie commercieel werk ) zijn, als voor 3D-rendering werk, zoals dat voor het Utrechtse Stationsgebied (hieronder).

Ongeval visualisatie

ChrisTrains werkte met RozendaalCity om modellen te bieden voor een ongevallenanalyse video over een ongeval tussen een chemische tankwagen en een Mat'64 passagiers trein.Stationsgebied Utrecht

ChrisTrains werkte met het Utrechtse Stationsgebied project samen om het onlangs gemoderniseerde station dat in Utrecht, Nederland, wordt gebouwd, te helpen visualiseren. U kunt meer informatie vinden op de website van het project op http://www.3idee.nl/.

Cham Ltd Computational Flow Dynamics

Cham Ltd ( website ) vroeg ChrisTrains om met hen samen te werken bij een aantal proof-of-concept stromingsdynamica modellen met de Eurostar motor unit. De resultaten tot nu toe zijn veelbelovend.

E\Semble Emergency Management Training

E\Semble vroeg ChrisTrains om hen te voorzien van een aantal modellen voor trainingsscenario's en simulatie van rampen- en crisismanagement. De eerste screens laten een Koploper zien, die in hun simulatie draait (momenteel nog zonder deuren).